Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Krev ve stolici

Chci se zeptat když je krev ve stolici co to naznačuje a co s tím.

Odpovědi na otázku

Može to byť aj nejaký parazit ,vyhladajte aj lekára prosim ,pozorujte stolicu či tam nahodou nie je niečo pohyblive nejaký cudzopasník.
neotálejte a okamžitě k lékaři může to být banalita i vážná záležitost
může jít o hemeroidy, ale i rakovina, nejlepší je zajít k lékaři, ovšem tam čekejte trochu nepříjemné vyšetření
šup se k lékaři a to fofrem.... hadice do krku, ať to nejsou vředy :-(
Měla byste absolvovat nějaké vyšetření, může se jednat o cokoliv od hemeroidů počínaje.
co jak nejrychleji k lékaři
Krv v stolici môže byť známkou najrôznejších ochorení čriev alebo konečníka. Veľmi častou príčinou krvácania sú vnútorné hemoroidy (žilné varixy v oblasti konečníka) ,,, nastivte lakára
To bych se asi lekla a jak lékaře nemusím, tak bych asi pospíchala, nikdy nevíte, co to je...může se jednat o prkotinu, ale třeba taky ne ...
doporučuji poradit se s lékařem
to může být mnoho věcí - od banálních hemeroidů po rakovinu...existuje na to u lékaře rychlý test, doporučuji
Určitě to naznačuje, že není něco v pořádku, může se jednat o více přičin, které nejlépe stanoví lékař a pak i léčbu.
Určitě bych hned zašla za lékařem.
Může se jednat o hemeroidy,ale lepší je navštívit lékaře a ty vás vyšetří a zjistí tak z čeho krvácíte.
krev ve stolici urychlne je potřeba vyhledat lékaře, tady " babské rady " nepomohou. Snad to nebude nic važnějšího.
kup si test,,jen pro klid,,sleduj stravu,,a zácpu,,třeba i zpětně,,pak doktora určitě navštiv
Rozhodně urychleně k lékaři ! Krev ve stolici vůbec není sranda.
urcite bych zasla a poradila se s lekarem, muzou to byt hemeroidy ale taky to muze neco zavaznejsiho.
krev ve stolici je jasný signál o tom, že máte vyhledat lékaře. tady bez vyšetření babské rady nepomohou. Můžou to být hemeroidy ale také něco závažnějšího.
Krev ve stolici může znamenat hemoroidy,proto doporučuji zajít k lékaři.Jestli Vám je přes 50 máte nárok na vyšetření stolice,která se odebírá 3 dny po sobě.Taky Vám můžou provést kolonoskopii.
Nemusí to nic znamenat, např.hemeroidy. Zásadní je zda je krev jasně červená, či tmavá. Ta jasně červená, není natrávena Ta tmavá, až černá je natrávená, ta může něco znamenat. Ale může být zbarvená i léky, či potravou.
Krev ve stolici není nemoc, ale jen nějaké znamení. Příčin kve ve stolici je celá řada a většinou se nejedná o nic závažného. Zásadní je, zda je krev ve stolici jasně červená nebo tmavá. Každopádně pokud je krev ve stolici měl by se navštívit lékař aby se vyloučil nádorový proces v tlustém střevě.
Stopy krve na toaletním papíru by vás měly nasměrovat do ordinace vašeho lékaře. Nejčastěji se bude jednat o hemoroidy. Krev ve stolici je ale příznakem i mnoha dalších onemocnění, často velmi vážných, jako jsou rakovina tlustého střeva, Crohnova choroba nebo žaludeční a dvanáctníkové vředy.